Å eie et menneske…

Å eie et menneske er neimen ingen kunst. De må ha konstant bekreftelse på at man er til stede, men så snart de får bekreftelsen – nei da stenger de døra inn til badet f.eks. Ikke vil de ha selskap når de sitter med buksa langt nedpå knærne og lager rare grimaser og lyder heller.

IMG_6483
Hva skal du nå´a? 

Og når de alle sammen plasserer de fantastisk flotte føttene sine under ett og samme bord, mens de lager morsomme skrapelyder oppå bordet – sammen med en veldig snasen lukt (som visst ikke er for puser ! ) – nei, da heller vil de ikke ha selskap… Da prøver spesielt mjamma å snakke kattespråk og freser så spyttet flakser…

IMG_6260
Null føtter under bordet = poter oppå bordet 

Å eie et menneske er noe helt annet enn å eie en leke. Man kan leke med mennesker, men IKKE med tærne deres. Da blir de helt ville. Men det er i grunn ganske morsomt å leke med tær, for de vrikker og vrir så snodig på seg. Mennesketær er egentlig ikke som kattetær – kanskje det er derfor de ikke liker å klatre i trær?

Nei, de klatrer ikke i trær… Iallefall ikke mjamma – jeg har heller ikke sett noen av de andre gjøre det… Ja, eller noen av menneskebarna er visst ganske glade i å klatre i trær, så for deres skyld må flest mulig trær prøves slik at vi i fellesskap klarer å finne det ultimate treet til slutt! Det er i grunn ganske vanskelig å eie et menneske, for de gjør ikke som katter.

IMG_6768
Mennesker vasker seg i regnet innendørs… Merkelig…

Mennesket mitt er sånn helt ok egentlig… Hun har lært at en katt ikke er en hund, og at å gå på tur med meg er stort selv om man går korte distanser. Og hun kan dresseres til å kaste kongler slik at det blir morsommere å løpe på stiene i skogen. Vi har inngått et kompromiss om at det er lurest å gå langs stiene i skogen, istedet for på kryss og tvers – men når det kommer til antall tre man trenger å klatre i, og antall ganger en trenger å hvile seg – da er det pus som er sjefen! Hun kan også brukes som klatrestativ, skjold, gjemmested, hvilepute hvis en katt ikke skulle finne det riktige treet eller møte en skummel hund, syklist eller jogger, eller rett og slett bli sliten.

 

Sånn i det store og det hele kan det være morsomt å eie et menneske. Og jeg synes faktisk ganske veldig synd på puser som ikke har muligheten til å få eie sitt eget menneske – og det er ikke alle mennesker som fortjener å bli eid av sånne flotte puser som oss. Da er det godt å ha blant annet Foreningen For Omplassering av Dyr som kan gi oss puser en anledning til å finne et menneske som vil eies av nettopp oss.

IMG_6703
Mennesket mitt prøver å lære seg språket mitt!

Med dette erklærer jeg herved bloggen for åpnet også på norsk!

🐾 Håper dere vil følge eventyrene som potesporene mine lager!  🐾

IMG_6503
🐾Følg potesporene mine! 🐾

 

🐾      🐾      🐾      🐾

 

English version

To own a human is no simple work of art… They are in constant need of confirmation, and the moment they get that confirmation then they shut you in the bathroom. And when they are there making funny faces and noises they definitely don´t want company…

And when they place their super fabulous feet under the same table at the same time, while making cool scratching noises on top – together with a delicious scent (that apparently is kitty unfriendly..) They don´t want company then… Meowmy tries to use her few newly acquired vocabulary in cattish to tell me ´no´…

Owning a human is very different from owning a toy. You may play with humans too, but they don´t seem to like when you play with their toes. DON´T play with toes. Playing with toes are fun, though, cause they twist and wiggle! Thinking about it, human toes does not resemble cat toes at all – maybe that´s why they don´t seem to climb trees as much either?

To make a long story short – owning a human is usually very much fun. And I feel sorry for those poor kittys without the opportunity to own their own human… Though, there are humans that don´t deserve to own a creature as fabulous as a cat can be! Then we are lucky to have animal shelters where it is easier to find dedicated humans that are easier trained.

🐾 Hope you will continue reading about all the pawbreaking adventures! 🐾

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s